Loading Events

Szezonzáró Gyerek sítábor

2023.03.22. – 03.26-ig (szerda-vasárnap), 5 nap / 4 éj

 

 

A túrán haladó szintű vagy ennél jobb síelők vehetnek részt! Ahogy az elmúlt években, most is viszünk ki gyerekeket szülők nélkül de családok jelentkezését is várjuk!

Helyszín: Lachtal, Ausztria

Sissi Park, Budapesttől 440 km-re pályaszállás.

FOGLALÁS EGYÉNILEG! https://lachtal.sissipark.at/hu/reservation/period

Az apartmanok 5 különböző méretben állnak rendelkezésre felszerelt konyhával, saját szaunával, internetezésre alkalmas TV-vel, ingyenes wifivel. Ingyenes parkolási lehetőség biztosított az apartman házak előtt, valamint sítároló az épületek földszintjén.

A SissiPark közvetlenül a 6 üléses Schönberg-Schaukel mellett található, az apartmanok előtt a kék 1/a sípálya halad el. Garantáltan kellemes kikapcsolódás várja a kisgyermekkel érkező családokat is: a Gyerek-Lachtal kizárólag a kicsik birodalma, ahol 6 éves korig minden ingyenes.

FONTOS: A SissiParkban foglalásnál, kérlek Titeket adjátok meg a jelenkezésnél/foglalásnál az Én emailcímem ( lacipapps4k@gmail.com ), hogy a szállásadó (SissiPark) és Én is nyomon tudjuk követni, mennyi foglalás történik az én vendégkörömből, mert tudnom kell hány fővel számoljak, hány oktatóval kell készüljek a táborra!

Utazás: Egyénileg

 

Síbérlet árak: 6 év alatt ingyenes (2017 vagy azután születetteknek)

A bérlet vásárlásakor € 3,00 kauciót számolnak fel, melyet a bérlet leadásakor visszaadnak.

Oktatás: 4 napos (hétfőtől-csütörtökig) napi 4 óra

➢ de: 10.00 – 12.00

➢ du: 13.00 – 15.00

 

Oktatás költségei:

Csoportos gyerek:

3 napos 50 €/nap

 

Felnőtteknek is lesz lehetőség oktatásra, a helyszínen egyeztetve.

Ára: 50 €/óra

 

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt, így fokozottan kérünk mindenkit, hogy kössön biztosítást a túra időtartamára!

A sífelszerelésekről, valamint a ruházatról mindenki maga gondoskodik, Nálam tudtok bérelni akárcsak a tavalyi szezonban!

A túra részvételi díja 20euro/fő , 3 éves kor alatt ingyenes.

 

Ausztriába történő aktuális beutazási szabályokat megtaláljátok itt: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria

 

Ha bármi kérdés, kérés felmerül hívjatok, írjatok bizalommal!

 

Sportbaráti üdvözlettel: Papp Laci +36 20 976-4510 / lacipapps4k@gmail.com

OSZD MEG MÁSOKKAL IS!