PAPP LÁSZLÓ – SPORTFORKIDS

Az egész nálam is a sport szeretetével kezdődött gyerekkoromban , ami a mai napig tart és ezért végtelenül szerencsésnek érzem magam.
Több mint 15 éve foglalkozom sportoktatással, edzésekkel , tanítással többféle szakágban.
Számomra ez nem csak egy munka hanem egy hivatás, hitvallás, szerelem, életfelfogás, egyfajta gondolkodásmód ami végig kísér egész életemen.
Szeretnék ebből az életérzésből minél többet átadni és megtanítani , mert azt gondolom , aki sportol az érzelmileg , lelkileg , mentálisan és testileg is teljesebb életet élhet.

A Sport4Kids arra törekszik , hogy minél több ember életében a sport a mindennapi rutin része legyen és maga a mozgás öröme motiváljon mindenkit.

Az a cél , hogy már gyerekkorban megszerettessük és kialakításuk a mozgás iránti szeretetet a legkisebb gyerekekben is.

Fontos , hogy senkit sem szeretnénk a versenyzés felé terelni bár minden szakmai és sportági körülményt tudnánk biztosítani de nálunk nem a versenysport a prioritás!

Arra törekszünk , hogy a sport szeretetét és a játék örömét fedezzék fel a gyerekek minél hamarabb és váljon a mindennapi életük részévé , illetve minél több lehetőséget biztosítsunk az igényes , tartalmas időtöltésre kicsiknek és nagyoknak egyaránt beleértve a felnőtteket is.

Sportbaráti üdvözlettel:

Papp Laci “bácsi”