PAPP LÁSZLÓ – SPORTFORKIDS

Az egész nálam is a sport szeretetével kezdődött gyerekkoromban , ami a mai napig tart és ezért végtelenül szerencsésnek érzem magam.
Több mint 15 éve foglalkozom sportoktatással, edzésekkel , tanítással többféle szakágban.
Számomra ez nem csak egy munka hanem egy hivatás , hitvallás , szerelem , életfelfogás , egyfajta gondolkodásmód ami végig kísér egész életemen.
Szeretnék ebből az életérzésből minél többet átadni és megtanítani , mert azt gondolom , aki sportol az érzelmileg , lelkileg , mentálisan és testileg is teljesebb életet élhet.

A Sport4Kids arra törekszik , hogy minél több ember életében a sport a mindennapi rutin része legyen és maga a mozgás öröme motiváljon mindenkit.

Az a cél , hogy már gyerekkorban megszerettessük és kialakításuk a mozgás iránti szeretetet a legkisebb gyerekekben is.

Fontos , hogy senkit sem szeretnénk a versenyzés felé terelni bár minden szakmai és sportági körülményt tudnánk biztosítani de nálunk nem a versenysport a prioritás!

Arra törekszünk , hogy a sport szeretetét és a játék örömét fedezzék fel a gyerekek minél hamarabb és váljon a mindennapi életük részévé , illetve minél több lehetőséget biztosítsunk az igényes , tartalmas időtöltésre kicsiknek és nagyoknak egyaránt beleértve a felnőtteket is.

Sportbaráti üdvözlettel:

Papp Laci “bácsi”

.